Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔥 Fenerbahçe Teknik Direktörü Tedesco: "Takımla İletişimimiz Mükemmel"

📍Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantep FK'yi 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Son maçlardaki performanslarına değinen Tedesco, Fatih Karagümrük yenilgisinin ardından takım olarak çok fazla konuştuklarını ifade etti. "Samandıra'ya yeniden hayat verebilmek için çok konuştuk. Herkes hayal kırıklığı yaşıyordu, çok kötü oynayarak mağlup olduk" dedi.

Tedesco, kolay kazanılması gereken bir maç olarak düşünülen karşılaşmada kaybettiklerini ancak hiçbir müsabakanın kolay olmadığını vurguladı. O statta güzel anıları olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, bir sonraki rakibe hazırlanmaya başladıklarını söyledi.

Takımın karakterinden övgüyle bahseden Tedesco, "Hem iyi oyuncular hem iyi karakterlerimiz var. Reaksiyondan şüphe duymuyordum. Tüm oyuncular harika" şeklinde konuştu.

Oyuncularla olan ilişkilerinin güçlü olduğuna dikkat çeken Belçikalı teknik adam, maç kaybedildiğinde bu tarz hikayelerin üretilmesinin normal olduğunu belirtti. "Takımla harika bir iletişimimiz var. Hem teknik heyetin oyuncularla hem de oyuncuların teknik heyetle ilişkisi gayet iyi" ifadelerini kullandı.

Başkan Sadettin Saran'ın açıklamalarıyla ilgili soruya yanıt veren Tedesco, ültimatom konusunu başkana sormaları gerektiğini söyledi. Büyük bir takımda olmanın getirdiği durumlara değindi.

"Ligin son sırasındaki takıma kaybettiğiniz zaman bu normaldir. 26'ncı maçta ilk mağlubiyeti aldık ama biz her maç sonrası durum değerlendirmesi yapıyoruz" diyen Tedesco, burada bir şey inşa etmek istediğini vurguladı.

Fenerbahçe'de geleceğe dair planlarından bahseden tecrübeli hoca, "Ben daha yeni başlıyorum. Geleli 6 ay oldu. Burada takımla yaz dönemi geçirirsem çok mutlu olurum" dedi.

Teknik heyet ve oyuncuların gece gündüz çalıştığını, daha fazlasını yapamayacaklarını belirten Tedesco, özeleştirinin önemine değindi. "Aynaya bakmak önemlidir, ben de bunu yapıyorum" şeklinde konuştu.

Oyun anlayışı hakkında da bilgi veren Tedesco, "Önde baskı bizim DNA'mız. Rakip geride 3'lü oynadığı zaman baskı zor. Maçların yüzde 70'inde 3'lü, bazen 4'lü oynuyorlar" ifadelerini kullandı.

Takımı her duruma hazırladıklarını söyleyen Fenerbahçe teknik direktörü, her zaman topun kendilerinde olmasını istediklerini dile getirdi.

Futbol dünyasının dinamiklerine de değinen Tedesco, "Futbolda her şeyin çok çabuk değişmesi normal. Bu, benim ilk işim değil. İçinde bulunduğumuz durum bu ama önemli olan tekrardan ayağa kalkabilmek" dedi.

Dışarıdaki yorumlara kulak asmadığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Önemli olan bizim kendi içimizde ne konuştuğumuz, sosyal medyada ne konuşulduğunu önemsemiyorum" şeklinde konuştu.

Kazanırken ve kaybederken aynı teknik direktör olduğunu belirten Tedesco, işin bir de rakip kısmı olduğunu hatırlattı. Duygusal bir ortamda çalışmanın kendisine hitap ettiğini söyledi.

Tedesco, "Duygusal bir ortam olan bir kulüpteyseniz ki bu benim hoşuma giden bir şey, bununla baş etmeyi bilmeniz gerekir" diyerek sözlerini tamamladı.

Sizce Domenico Tedesco, Fenerbahçe'de uzun vadeli bir projeyi yönetebilecek mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri