Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🎙️ Fulden Uras'tan Duygu Yüklü Doğum Günü Mesajı: "Sesini Duymadığım Bir Gün Daha"

📍Ünlü şarkıcı Fulden Uras, hayatını kaybeden annesi Müge Akkoyunlu'nun doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Uras, annesinin fotoğrafı ve mezarının görüntüsüne yer verdiği gönderisiyle derin özlemini dile getirdi.

Akkoyunlu, 2017 yılında geçirdiği ağır bir enfeksiyon sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Ünlü sanatçı, her yıl olduğu gibi bu yıl da annesinin doğum gününü unutmadı ve ona olan bağlılığını içten sözlerle ifade etti.

Fulden Uras, paylaşımında, "Annen yoksa kimsen yok. Bugün senin doğum günün anne... Sana sarılamadığım, sesini duyamadığım bir doğum günü daha..." ifadelerini kullandı. Sanatçı, annesinin her zaman yanında olduğuna inandığını ve onun kızı olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Uras, mesajının devamında, "Sen sadece annem değildin... Hem annem, hem babam, hem de en büyük gücümdün. Hayata karşı dimdik durmayı senden öğrendim." diyerek annesinin hayatındaki benzersiz ve çok yönlü rolünü vurguladı.

Şarkıcı, annesinin sevgisini içinde taşıyarak ayakta durduğunu söyledi ve sözlerini, "İyi ki doğdun benim güzel kalpli annem... İyi ki benim annem oldun... Seni her gün, her an, her nefeste özlüyorum... Ve seni çok seviyorum Mügoş'um" diyerek tamamladı.

Siz de sevdiklerinizin değerini anlamak adına, onlara sık sık duygularınızı ifade ediyor musunuz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri