Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 Google'dan Video Üretiminde Maliyet Devrimi: Veo 3.1 Lite Duyuruldu!

BinGünlükHaber

Gazeteci
Gazeteci
Okur Üye
Üye
📍Google, video üretim teknolojileri alanında geliştiricileri heyecanlandıracak yeni bir modeli, Veo 3.1 Lite'ı duyurdu. Bu model, şirketin şimdiye kadarki en uygun maliyetli video üretim modeli olarak öne çıkıyor ve yüksek hacimli projeler üzerinde çalışan geliştiriciler için önemli fırsatlar sunuyor.

Yeni modelin en çarpıcı özelliği, Veo 3.1 Fast modeliyle karşılaştırıldığında aynı hızı korurken maliyetleri %50'nin üzerinde düşürebilmesi. Bu, geliştiricilerin işlemci gücü ve render sürelerinden ödün vermeden çok daha ekonomik çözümler üretmesinin önünü açıyor.

Google ayrıca, 7 Nisan tarihi itibarıyla Veo 3.1 Fast modelinin fiyatında da bir indirime gideceğini açıkladı. Bu hamle, gelişmiş yapay zeka destekli video üretim araçlarının çok daha geniş bir geliştirici ve içerik üretici kitlesine ulaşmasını sağlayacak.

Veo 3.1 Lite, sadece uygun fiyatıyla değil, sunduğu özelliklerle de dikkat çekiyor. Model, günlük kullanımda pratiklik sunarken bir yandan da profesyonel projeleri destekleyecek kapasiteyi barındırıyor.

Google AI Studio ve Gemini API üzerinden erişime açılan model, bugün itibarıyla ücretli plan kapsamında geliştiricilerin kullanımına sunulmuş durumda. Bu, yazılım entegrasyonu yapmak isteyen ekipler için hızlı bir başlangıç imkanı anlamına geliyor.

Sizce bu kadar agresif bir fiyatlandırma, yapay zeka video üretimi pazarında bir standart haline gelir mi?
654574-640xauto.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri