Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🩺 İran: İlaç Üretim Merkezlerine Saldırılar İnsanlığa Karşı Suç

📍İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanani, ABD ve İsrail’in, İran’da bir ilaç üretim şirketine yönelik saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakanlık Sözcüsü Seka Bekayi, İran’da ilaç üretim merkezlerine yönelik saldırıların, İranlıları önemli ilaçlardan mahrum bırakan yaptırımlarla aynı doğrultuda olduğunu ifade etti.

Bekayi, bu konudaki değerlendirmesini, “İlaç üretim merkezlerine yönelik saldırılar insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur.” sözleriyle dile getirdi.

Seka Bekayi ayrıca, savaşın yalnızca petrol ve gıda fiyatları üzerindeki olumsuz etkisine vurgu yapanların, bu suça ortak olmaması gerektiğini söyledi.

Sizce uluslararası toplum, sivil tesislere yönelik bu tür saldırılara karşı daha etkili önlemler alabilir mi?
ismail-bekayi-2361627.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri