Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍İstanbul'da Kahramanmaraş Tanıtım Günleri düzenlenecek

Kahramanmaraş Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliği, 9-12 Nisan tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlikte kentin simgesi haline gelen dünyaca ünlü Maraş dondurması başta olmak üzere, tarhana, kırmızı biber ve geleneksel çörekler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Tanıtım günlerinde ayrıca Kahramanmaraş'a özgü el sanatları da sergilenecek. Etkinlik, kentin kültürel ve gastronomik zenginliklerini İstanbul'da yaşayanlara doğrudan ulaştırmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, etkinlikle kentin zengin kültürel mirasını daha geniş kitlelere tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

Başkan Görgel, Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu iş birliğiyle düzenlenecek organizasyonun, İstanbul'da yaşayan Kahramanmaraşlıları bir araya getireceğini ifade etti. Görgel, "Bu buluşma Kahramanmaraş'ın tüm güzelliklerini İstanbul'a taşıyacak. İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizin memleket hasretini giderecek bu anlamlı etkinlikte kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Siz de İstanbul'daki bu tanıtım günlerini ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz?
kahramanmaras-gunleri-2451196.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri