Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔌 İstanbul'da Yarın Elektrik Kesintisi: 9 Saate Varan Kesintiler Yaşanacak

📍26 Mart Perşembe günü, İstanbul’un birçok ilçesinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintilerin bazı bölgelerde 9 saate kadar çıkması bekleniyor.

Vatandaşlar, elektriklerin ne zaman geleceğini araştırıyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, kesintiler sabah saat 09:00 itibarıyla başlayacak.

Kesintiden etkilenecek ilçeler ve mahallelerin listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Listede, Avrupa ve Anadolu Yakası’ndan pek çok semtin adı yer alıyor.

Bakım ve onarım çalışmalarının güvenli ve kesintisiz elektrik arzı için gerekli olduğu belirtildi. İlgili dağıtım şirketi, çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanması için çaba gösterileceğini duyurdu.

Kesinti programı, hava koşulları veya teknik aksaklıklar gibi olağanüstü durumlarda değişiklik gösterebilir. Vatandaşların, kesinti saatlerine karşı tedbirli olmaları tavsiye ediliyor.

Bu tür planlı kesintiler hakkında en güncel bilgilere, ilgili elektrik dağıtım şirketinin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

Sizce bu tür uzun süreli planlı kesintiler için belediyeler veya dağıtım şirketleri ekstra sosyal önlemler almalı mı?
yarin-elektrikler-8-saat-boyunca-olmayacak-kesinti-listesi-aciklandi-wdmi.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri