Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍JD Vance ortaya çıktı: İmaj kurtarma hesabı mı?

Daha önce Başkan Yardımcısı JD Vance için "Washington'da 'kayıp aranıyor' ilanı versek yeridir" şeklinde bir yazı kaleme alınmıştı. Şimdi ise Vance'in yeniden gündeme geldiği gözlemleniyor.

Vance, Donald Trump'ın savaş politikalarına destek veriyor gibi görünürken, etliye sütlüye karışmadan bir pozisyon almaya çalışıyor. Ancak arka planda, medyaya bazı haberlerin sızdırıldığı belirtiliyor.

Kulislerden yansıyan bilgilere göre, JD Vance ile İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu arasında gergin bir telefon görüşmesi yaşandı. Bu görüşmede Vance'in, Netanyahu'nun savaşa dair öngörülerini eleştirdiği iddia ediliyor.

Vance'in, özellikle rejimi devirmeye yönelik ihtimaller konusunda Netanyahu'nun fazlasıyla iyimser olduğunu dile getirdiği öne sürülüyor. Ayrıca, Başkan Yardımcısı'nın savaştan önce bu tür söylemlere son derece gerçekçi baktığı vurgulanıyor.

Washington siyasetini az çok tanıyan çevreler, bu tür haber sızıntılarının genellikle bir hesap verme veya imaj düzeltme amacı taşıdığını belirtiyor. Yaşananlar, Vance'in "Ben 2028'de başkan adaylığına hazırlanıyorum, imajı kurtarmam gerek, ben zaten savaşa karşıydım" mesajı verme çabası olarak yorumlanıyor.

Sizce JD Vance'in bu hamleleri, 2028 başkanlık seçimleri öncesinde bir imaj kurtarma operasyonu mu?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri