Mert Hakan Yandaş, yorgun olduğunu belirterek fazla bir şey söylemek istemediğini ifade etti. Kötü gün dostu olduklarını gösterdikleri için tüm camiasına ve kulübüne sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.
Futbolcu, "Yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir an önce aileme kavuşmak istiyorum. Çok şükür bitti" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe'ye dönme arzusunu da dile getiren Yandaş, "Aileme kavuşup, bir an önce de takıma dönüp katkı sağlamak istiyorum. Çok şükür, mutluyum" ifadelerini kullandı.
Oyuncuyu cezaevi çıkışında karşılayan isimlerden biri de Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları oldu. Torunoğulları, yaşananları mutlu bir gün olarak nitelendirdi.
Torunoğulları, "Bizim için güzel, mutlu bir gün. Kaptanımız tahliye oldu. Silivri’den kendisini aldık. Bugünü ailesiyle geçirecek" dedi.
Yarın için planlarını da paylaşan Torunoğulları, "Yarın da inşallah ilk antrenmanı tüm takım arkadaşlarıyla birlikte yapacak. Samandıra’da olacağız. Kaptan da gelecek, arkadaşlarıyla birlikte antrenman yapacak" açıklamasını yaptı.
Fenerbahçe yöneticisi, "Hepimiz için güzel bir gün. Teşekkür ederiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Sizce Mert Hakan Yandaş'ın takıma sportif katkısı ne kadar sürede başlar?