Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔔 MHP'nin Yeni İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz Oldu!

📍Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevine Volkan Yılmaz atandı. Atama kararı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından duyuruldu.

Yalçın yaptığı açıklamada, "Tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevine Volkan Yılmaz atanmıştır" ifadelerini kullandı.

Silivri'nin eski belediye başkanı olan Yılmaz'ın atanmasının ardından, siyasi kariyeri ve özgeçmişi hakkındaki bilgiler yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Volkan Yılmaz, 1972 yılında İstanbul'un Silivri ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamlayan Yılmaz, yükseköğrenimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü'nde gördü.

Siyasi kariyerinde MHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2012-2019 yılları arasında ise MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi olarak görev yaptı.

Volkan Yılmaz, 2019 yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkanı seçilerek belediye başkanlığı görevine başladı. Ayrıca Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu atamanın MHP'nin İstanbul örgütlenmesine nasıl bir etkisi olacağını düşünüyorsunuz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri