Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

⚽ Mohamed Salah, Liverpool'dan Ayrılıyor: Veda Zamanı Geldi

📍İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, yıldız futbolcusu Mohamed Salah'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını resmen açıkladı. Kulüp, 2017 yazında Roma'dan transfer edilen oyuncunun sözleşmesinin sona ereceğini duyurdu.

Liverpool, yaptığı açıklamada, "Mohamed Salah, 2025-2026 sezonunun sonunda Liverpool Kulübü'ndeki parlak kariyerine son verecek. Anfield'a veda edeceği zaman onun mirasını ve başarılarını onurlandıracağız." ifadelerini kullandı.

Mısırlı yıldız forvet ise yayınladığı duygusal bir video mesajla taraftarlara seslendi. Salah, "Herkese merhaba, maalesef o gün geldi. Bu, vedamın ilk bölümü. Sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacağım." diyerek sözlerine başladı.

Liverpool'a olan bağlılığını ve minnetini dile getiren Salah, "Bu kulübün, bu şehrin, bu insanların hayatımın bu kadar derin bir parçası olacağını hiç hayal etmemiştim. Liverpool sadece bir futbol kulübü değil; bir tutku, bir tarih, bir ruh." dedi.

Kulüpte geçirdiği başarı dolu yıllara değinen yıldız futbolcu, "Zaferleri birlikte kutladık, en önemli kupaları kazandık ve hayatımızın en zor döneminde birlikte mücadele ettik." şeklinde konuştu.

Salah, mesajının devamında takım arkadaşlarına ve teknik ekibe teşekkür ederken, asıl övgüyü taraftarlara yöneltti. "Taraftarlara gelince, yeterince kelime bulamıyorum. Kariyerimin en güzel zamanlarında bana gösterdiğiniz destek ve en zor zamanlarımda yanımda olmanız; bunu asla unutmayacağım." ifadelerini kullandı.

Veda etmenin zorluğuna vurgu yapan Mohamed Salah, "Bana hayatımın en güzel zamanlarını yaşattınız. Her zaman sizin bir parçanız olacağım. Bu kulüp benim ve ailem için her zaman evim olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

Sizce Mohamed Salah'ın Liverpool'daki en unutulmaz anısı hangisi oldu?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri