Ünlü şarkıcı da, hayat arkadaşını izleyiciler arasından desteklemiş ve dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etmişti.
Okan Kurt, yaptığı bir açıklamayla hayat arkadaşı Demet Akalın’a teşekkürlerini iletti. Kurt, "Bu zorlu süreci çok keyifli bir şekilde geçirdiğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Sporcu, "5-6 ülke, en az 20 farklı şehir, 50’ye yakın uçuş, karayolu seyahatleri... Ama hiçbiri bahane değil!" diyerek yaşadığı yoğun temponun altını çizdi.
Kurt, antrenman sürecini şöyle anlattı: "İş toplantılarımın arasında; arabamda, uçakta, Almanya hızlı treninde, İstanbul ve Mersin ofislerimde 3 yılı aşkın süredir sadece istenilen şekilde beslendim."
"İradenın en üst seviyede sınandığı bu sporu yaparken, hayatta disiplinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha öğrendim" diyen Okan Kurt, sözlerine şöyle devam etti.
"Başta her anımda yanımda olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen; en zor anımda 'Senin çok büyük emeğin var, seni ben kendim yarışmaya götüreceğim' diyen karıma çok teşekkür ediyorum."
2012 yılında dünyaevine giren ve 2014 yılında kızları Hira’yı kucaklarına alan Demet Akalın ile Okan Kurt, 11 Eylül 2018’de Beykoz Adliyesi’nde görülen tek celselik dava ile anlaşmalı olarak boşanmıştı.
Çift, boşanmalarından kısa bir süre sonra barışmıştı. Okan Kurt’un yaptığı bu son paylaşımda 'karım' ifadesini kullanması ise dikkat çeken bir ayrıntı oldu.
Sizce bu tür destek mesajları, ünlü çiftlerin ilişkilerini topluma daha samimi yansıtmalarını sağlıyor mu?