Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🛒 Ramazan Ayında 95 Bin Denetim, 130 Milyon Lira Ceza

📍Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından, Ramazan ayı boyunca yurt içinde gerçekleştirilen gıda denetimlerine ilişkin bir paylaşım yaptı.

Vatandaşların güvenilir gıdaya erişimi için her türlü uygunsuzluğa karşı sıfır tolerans politikası izlediklerini vurgulayan Bakan Yumaklı, açıklamasında önemli rakamlara yer verdi.

Yumaklı, "Ramazan ayı süresince yurt içinde toplam 95 bin gıda denetimi gerçekleştirildi" ifadelerini kullanarak denetimlerin kapsamının genişliğine dikkat çekti.

Yapılan bu yoğun denetim faaliyetleri sonucunda, tespit edilen ihlaller nedeniyle 130 milyon lira tutarında idari para cezası kesildiği bildirildi.

Ayrıca, yapılan incelemeler neticesinde, ihlalin boyutuna göre 9 işletme hakkında suç duyurusunda bulunulduğu da aynı açıklamada yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenliğini tehdit eden hiçbir duruma izin vermeyeceklerini ve denetimleri kararlılıkla sürdüreceklerini bir kez daha teyit etti.

Sizce perakende ve toplu tüketim noktalarındaki denetimler yeterli sıklıkta ve etkinlikte yapılıyor mu?
gida-denetimi-aa-1592426.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri