Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Ülkesindeki Müslüman yurttaşların bayramını te...

Ayrıca, Müslüman toplumunun sivil toplum ve devlet kurumlarıyla yürüttüğü yapıcı iş birliğine de dikkat çekti. Putin, mesajında Rusya'daki Müslüman nüfusunun varlığına ve üstlendiği toplumsal role de değindi.

Rusya Devlet Başkanı, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Rusya’nın değerli Müslüman yurttaşlarını, Ramazan Bayramı’nın coşkusuyla içtenlikle kutluyorum. Rusya Müslümanlarının, atalarının tarihi ve manevi mirasına gösterdikleri derin hürmeti takdir ediyorum."

"Bu anlamlı bayramı gerek cemaatleriyle gerekse aile çevrelerinde büyük bir coşkuyla kutlamalarını özellikle takdir ediyorum. Müslüman organizasyonlar, aile kurumunun sağlamlaştırılmasına ve genç nesillerin ahlaki değerlerle yetişmesine yönelik önemli çalışmalar yürütüyor."

Putin, "Devlet kurumları ve sivil toplum yapılarıyla kurdukları yapıcı iş birliği, vatanseverlik ruhunu pekiştiren, eğitim alanında fark oluşturan ve insani projeleri hayata geçiren girişimleri sürekli destekliyor" dedi.

Mesajının devamında Rus ordusu saflarında görev alan ve cephede savaşan Müslüman askerleri de unutmayan Putin, askerlerin ve ailelerinin bayramını tebrik etti.

Rusya Devlet Başkanı, cephedeki mücadeleye ve geride kalan kahraman ailelerine verilen desteğe işaret ederek açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: "Bu vesileyle, vatansever ruhla, Rusya’nın özgürlüğü ve bağımsızlığı için silah arkadaşlarıyla omuz omuza savaşan, cesaretle mücadele eden ve kahramanlarımızın ailelerine, yakınlarına destek olan İslam’ın sadık müminlerine en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum."

Sizce uluslararası liderlerin dini bayram mesajları, toplumsal birlik ve dayanışmaya ne ölçüde katkı sağlıyor?
rusya-devlet-baskani-putinden-ramazan-bayrami-mesaji-musluman-yurttaslarimi-ictenlikle-kutluyorum-rgbv.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri