İnan, basın toplantısında yaptığı açıklamada, bu karşılaşmanın kendi takımları için de çok önemli olduğunu vurguladı. "Galatasaray için ne kadar önemli bir maçsa bizim için de önemliydi. Alt sıralardan üst sıralara çıkmak istiyorduk" dedi.
Deplasmanda Galatasaray'a karşı oynamanın kolay olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, bu durumu oyuncularıyla paylaştığını söyledi. Oyuncularının sahada antrenmanda çalıştıkları her şeyi eksiksiz uyguladığını ve müthiş bir mücadele ortaya koyduğunu ifade etti.
Selçuk İnan, oyuncularını deplasmanda puan aldıkları için tebrik ettiğini de sözlerine ekledi. Futbolculuk kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği ve yardımcı antrenörlük de yaptığı Galatasaray taraftarına ise içten bir mesaj iletti.
"Ben, Galatasaray taraftarını hâlâ çok seviyorum. Ömrümün sonuna kadar da sevmeye devam edeceğim" diyerek sözlerine başlayan İnan, hayatının büyük bölümünü bu kulüpte geçirdiğini hatırlattı.
İnan, "Fernando Muslera'yı saymazsanız bu statta en çok maça çıkan benim. Belki de en çok kupa kazanan da benim. 15 kupa kazandım. İyi anılarda hep ben varım" şeklinde konuşarak kulüp tarihindeki yerine dikkat çekti.
Galatasaray'da kaptanlık ve yardımcı antrenörlük görevlerinde de bulunduğunu anımsatan Selçuk İnan, bazen tepkilere ve hak etmediği şeylere maruz kalsa da burada olmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu söyledi.
"Kimseye yanlış yapmadım. Bundan sonra yapmayacağım" diyen tecrübeli teknik direktör, "Hiç kimsenin istediği gibi bir adam da olmadım. Bundan sonra da olmayacağım" ifadeleriyle açıklamalarını noktaladı.
Sizce bir kulübün efsanesi, teknik direktör olarak karşı takımda sahaya çıktığında taraftar nasıl bir tutum sergilemeli?