Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

⚽ Selçuk İnan'dan Kocaelispor Açıklaması: "Hayallerim ve Hedeflerim Var"

📍Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, takımın Körfez Brunga Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İnan, Kocaelispor'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ne zaman ne şartta olursa olsun bu takımla başarılar yakalamak istiyorum. Hayallerim var, hedeflerim var" ifadelerini kullandı.

Kazanma arzusunun yoğunluğuna da değinen tecrübeli teknik adam, "Hatta bazen fazla agresif olduğum söylendiği anda bile ben maç kazanmak istiyorum. Yukarılara oynamak istiyorum ve özellikle Kocaelispor ile bir şeyler başarmak istiyorum" dedi.

İnan, bu hedeflere ulaşılamadığında hissettiklerini ise şu sözlerle aktardı: "Bunlar gerçekleşmediği zaman nedenlerinden bağımsız ne olursa olsun zorlanıyorum. Agresif oluyorum."

Sözleşmesinin uzatılması konusunda herhangi bir teklif alıp almadığı yönündeki soruya ise Selçuk İnan, "Henüz net bir görüşmemiz olmadı" şeklinde yanıt verdi.

Uzun vadeli hedeflerinden bahseden İnan, "Ama hedeflerim, hayallerim Kocaelispor ile Avrupa kupalarına katılabilmek; önemli bir takım haline gelebilmek" açıklamasını yaptı.

Kulüpte kariyerine devam etmesi halinde bu yolda büyük çaba göstereceğinin altını çizen teknik direktör, "Eğer burada devam edersek bunlar için çok çabalayacağım. Çok çaba sarf edeceğim. Buna kimsenin şüphesi olmasın" diyerek sözlerini tamamladı.

Sizce Selçuk İnan, Kocaelispor'u Avrupa kupalarına taşıyabilecek mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri