Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🎬 Sonic 4'ün İlk Teaser'ı Yayınlandı: Robotnik Geri Döndü!

BinGünlükHaber

Gazeteci
Gazeteci
Okur Üye
Üye
📍Oyuncular, hazır olun! Kirpi Sonic serisinin dördüncü filminden ilk resmi fragman nihayet sızdırıldı ve bu teaser, bize epik bir maceranın sinyallerini veriyor. Daha da hype yaratan detay ise, Jim Carrey'nin ikonik kötü adam Dr. Robotnik rolüyle geri döndüğünü net bir şekilde doğrulaması oldu!

Fragman, Amy Rose'un (Kristen Bell) ikonik çekiciyle bir şeyleri parçalayıp efsanevi Kaos Zümrütleri'ni ortaya çıkarmasıyla açılıyor. Ardından hemen Jim Carrey'nin o unutulmaz sesi kulaklarımızda yankılanıyor: “Dünyanızın güvende olduğunu sanıyorsunuz ama zamanınız dolmak üzere. Kaos daha yeni başladı.” Bu replik, yeni bir boss fight'ın habercisi gibi!

Zümrütlerin parıltısının içinde ise serinin sevilen tüm karakterlerinin silüetleri beliriyor. Ben Schwartz'ın seslendirdiği Sonic, Idris Elba'nın canlandırdığı Knuckles, Colleen O'Shaughnessey'in Tails'i ve Keanu Reeves'in sesiyle hayat bulacak olan Shadow bu isimlerden bazıları. Ayrıca James Marsden ve Tika Sumpter'ın Tom ve Maddie Wachowski rolleriyle, bir de Sonic 3'ün son sahnesinden tanıdığımız Metal Sonic de görülüyor. Hayranlar, sahnedeki bir detayın Sonic Boom serisine gönderme olduğunu çoktan fark etti bile!

Sonic 4’ün kadrosu bir hayli star dolu. Ben Kingsley, Nick Offerman, Richard Ayoade ve Matt Berry gibi isimler de henüz açıklanmayan rollerde yer alacak. Ancak Jim Carrey’nin bu geri dönüşü özellikle dikkat çekici çünkü kendisi son yıllarda defalarca oyunculuktan çekileceğini ve emekli olmayı düşündüğünü ima etmişti.

64 yaşındaki Hollywood efsanesi, 2022'de Kirpi Sonic 2'den sonra emeklilik sinyalleri vermişti. Carrey, “Emekli oluyorum. Evet, muhtemelen. Oldukça ciddiyim... Eğer melekler bana altın mürekkeple yazılmış bir senaryo getirirse yoluma devam edebilirim ama bir ara veriyorum” demişti. Hatta “Bana etti artık. Bana yetti. Ben yeter” sözleriyle durumun ciddiyetini vurgulamıştı.

Peki onu bu evrene geri döndüren ne oldu? Carrey, Kirpi Sonic 3 için yaptığı açıklamada, “Bu evrene geri döndüm çünkü bir dahi rolünü oynama fırsatı buldum... Ayrıca bilirsiniz, durum şu ki… Açıkçası bir sürü şey aldım ve paraya ihtiyacım var” diyerek samimi bir itirafta bulunmuştu. Bu açıklama, oyun dünyasında da büyük yankı uyandırmıştı.

Kirpi Sonic 4 filmi, 19 Mart 2027 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ayrıca 2028 yılında bir de Sonic spin-off filmi planlanıyor ve hayranlar, bu filmde Shadow the Hedgehog'un başrolü üstleneceğini tahmin ediyor. Yani loot dolu yıllar bizi bekliyor!

Sizce Jim Carrey'in Dr. Robotnik performansı, bu son filmde tüm seriyi gölgede bırakacak bir seviyeye ulaşır mı?
sonic-the-hedgehog-4-teaser-trailer-confirms-jim-carreys-ret_g9v7.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri