Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🥊 Survivor'da Serenay Çetin Krizi: Yarışmayı Bırakıyor mu?

📍 Survivor'da bu sezonun dikkat çeken isimlerinden boksör Serenay Çetin, yarışmanın yeni bölüm fragmanında yaşadığı gerginlikle gündeme oturdu. Acun Ilıcalı ile arasında geçen ve fragmanda yer verilen diyaloglar, Serenay Çetin'in yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, "Birleşmeye çok az kala yine tatsız bir konsey bizi bekliyor. İstemediğimiz bir olay, gündemdeki isim Serenay. Bana göre bunun adı bir rezalet tam anlamıyla. Sana şimdi çok ağır bir yaptırım söyleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar karşısında duygusal bir tepki veren Serenay Çetin ise ağlayarak, "Şu anda konuşulması beni çok rahatsız ediyor ve yarışmayı bırakmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı ise konuyu şu sözlerle kapattı: "Tamam biz de rahatsızız zaten ama iki üç cümle söyleyeceğim. Senin burada çıkardığın rahatsızlık zaten yeteri kadar yüksek. Ona da söylersin çıkışta bizi başkalarıyla karıştırmasın söyle ona hazır çıkmışken."

Yaşanan bu olayın tüm detayları ve sonucu, 2 Nisan 2026 Perşembe akşamı yayınlanacak olan Survivor'un yeni bölümünde netlik kazanacak.

13 Temmuz 1997 doğumlu olan Serenay Çetin, İstanbul doğumludur. 1.69 boyunda olan sporcu, profesyonel bir boksördür ve Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmiştir.

Kadıköy Boks Kulübü sporcusu olan Serenay Çetin, boks kariyerine 13 yaşında başlamıştır. Lisans eğitimini Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Çetin, son olarak Survivor 2026 kadrosunda yer almıştır.

Sizce Serenay Çetin, bu krizin ardından Survivor'dan ayrılacak mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri