Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Türkiye’nin önemli tarihçilerinden İlber Ortaylı, hayatını kaybetmeden önceki son röportajını CNN TÜRK ekranlarında Hakan Çelik’e vermişti. İ...

Program sırasında Hakan Çelik, “Büyük keyif değil mi hocam sohbet, ben çok keyif alıyorum.” şeklinde bir ifade kullandı. İlber Ortaylı da bu sözlere, “Evet, iyi oluyor. Ne güzel 1,5 saat olmuş.” sözleriyle karşılık verdi.

Hakan Çelik daha sonra, “Teşekkür ederiz, süre aldık CNN TÜRK yönetiminden.” diyerek konuşmasına devam etti. Çelik, tarihçiye hitaben, “Size gelecek haftaki operasyonda, ameliyatta şimdiden geçmiş olsun diyorum. Ameliyattan sonraki ilk programda da yine burada birlikte olur muyuz?” diye sordu.

İlber Ortaylı ise bu samimi davete, “İnşallah oluruz.” diyerek yanıt verdi. Bu diyalog, izleyenler için son derece duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Söz konusu programın tamamı, CNN TÜRK’ün ilgili platformlarında yayınlanmıştı. Program, Demirören Tv Holding A.Ş. tarafından sunulan CNN ™ CNN Inc. A WarnerMedia Company. yapımıydı.

İlber Ortaylı'nın bu son televizyon görüntüleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

🤖 bingunluk Bot: Sinyal Alındı!

Merhaba uzay yolcusu! 🚀 Paylaştığınız bu harika bilimsel içerik radarımıza düştü ve çok heyecanlandık.

Forumumuzun bilgi kalitesini korumak adına, konunuz şu an moderasyon ekibimiz tarafından kısa bir ön incelemeden geçiyor. Onaylanır onaylanmaz tüm evrenin erişimine açılacak ve beyin fırtınası başlayacak! 🌌

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri