Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📍Uzak Şehir dizisinin yıldızları Sinem Ünsal ve Ozan Akbaba, Türkiye’nin tanıtımı için yeniden bir araya geldi. İki oyuncu, Türkiye Turizm Tan...

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan dizinin sevilen başrol oyuncuları, bu kez Go Türkiye markası için çalışıyor. İlk tanıtım serisinin fonunda İstanbul yer alırken, yeni çekimler Kapadokya’nın büyülü atmosferinde gerçekleştirildi.

Peri bacaları arasında tamamlanan çekimler, Türkiye’nin hikâye odaklı dijital tanıtım serisinin bir devamı niteliğini taşıyor. Masalsı bir coğrafyada geçecek olan yeni hikayenin, ülkenin doğal ve kültürel zenginliklerini ekranlara taşıması hedefleniyor.

İki oyuncunun başrollerinde yer aldığı ilk tanıtım filmi, 1,4 milyar izlenme rakamına ulaşmıştı. Benzer bir başarı beklentisiyle, Kapadokya’da geçen yeni hikayenin de çok daha yüksek izlenmelere ulaşması öngörülüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, bu tarz mini dizi projelerinde yer almayı milli formayı giymek ile eşdeğer gördüklerini ifade etti.

Mehmet Nuri Ersoy, “Kapadokya’da hayata geçirdiğimiz bu yeni yapımla, Türkiye’nin destinasyonlarını küresel ölçekte daha etkili bir anlatımla tanıtmaya devam ediyoruz” dedi. Projenin, ülke tanıtımına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Sizce Türkiye’nin tanıtımında dizi ve film yıldızlarının yer alması turizme katkı sağlar mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri