Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔍 Uzak Şehir'de Meryem'in Kararı Gerilimi Tırmanışa Geçirdi

📍Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Uzak Şehir'de, yeni bölüm öncesi gerilim iyice arttı. Meryem karakterini canlandıran Ceren Moray'ın, hastane odasında Alya'ya (Sinem Ünsal) söylediği sözlerle açılan yeni tanıtım, izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı.

“Ben gideceğim. Yani gitmek istiyorum. Ama işler umduğum gibi gitmedi” şeklindeki ifadeler, Meryem'in varlığının, Cihan (Ozan Akbaba) ile Alya arasındaki aşkın üzerine düşen bir gölge olacağını açıkça ortaya koydu. Bu diyalog, dizinin seyirciyi içine çeken karmaşık ilişkiler ağını bir kez daha hatırlattı.

Öte yandan, Cihan'ın, Alya'ya “Parmağında benim yüzüğümü taşıyorsun. Ben de seninkini” diyerek duygularını ifade etme çabası, izleyenlerde endişe yarattı. Bu samimi itirafın, önünde duran engeller nedeniyle hüzünlü bir sona yol açıp açmayacağı sorgulanmaya başlandı.

Feyyaz karakterini canlandıran Ahmet Varlı'nın, Cihan hapisteyken Meryem'in evini kurşunlattırması ise dizideki gerilimi doruğa taşıdı. Bu şiddet eylemi, karakterler arasındaki çatışmanın ne denli tehlikeli bir boyuta ulaştığını gözler önüne serdi.

Sadakat (Gonca Cilasun)'ın sesinden duyulan, “Kocası o kızı hayatta bırakır mı sanıyorsun?” cümlesi, sosyal medyada geniş yankı buldu ve hararetli tartışmalara konu oldu. Bu tehdit dolu söz, dizinin gelecek bölümlerinde daha karanlık olayların yaşanabileceğine dair ipuçları verdi.

'Uzak Şehir' takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları, yapılan yorumlarda, Cihan'ın Meryem'i İstanbul'a göndermeyeceği konusunda görüş birliğine vardı. Bu durum, önümüzdeki bölümlerde yaşanacak çatışmaların daha da şiddetleneceği beklentisini güçlendirdi.

Sizce Cihan, Meryem'i İstanbul'a göndermemek için ne gibi adımlar atacak?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri