Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🎵 Volkan Konak'ın Eşi Selma Konak, Acı Dolu Bir Yılı ve Son Anları Anlattı

📍Selma Konak, eşi Volkan Konak ile tanıştığında henüz çok genç olduğunu ve 34 yıl boyunca hiç azalmayan bir aşkla yaşadıklarını ifade etti.

İki yıl önce kalbine stent takılan sanatçının gayet sağlıklı olduğunu belirten Selma Konak, son zamanlarda ailecek Amerika’dayken Volkan Konak'ın, "Selma, sebebini bilmiyorum ama Türkiye’ye hiç gitmek istemiyorum" dediğini aktardı.

Türkiye’ye gittiğinde ise acı haberini aldıklarını söyledi. Selma Konak, Volkan Konak'ın konsere çıkmadan önce telefonla görüştüklerini ve birbirlerine “Seni seviyorum” dediklerini anlattı.

Arabadayken kızı Şimal’in kendisini arayıp “Anne, babam ölmüş” diyerek acı haberi verdiğini ve o an dünyasının durduğunu dile getirdi.

“Neler Oluyor Hayatta” canlı yayınında yaşadıklarını anlatan Selma Konak, eşiyle aralarında farklı bir bağ olduğunu ve onu istediğinde rüyasında görüp konuşabildiğini söyledi.

“Kuvvetli bir bağınız varsa, boyut değiştirseniz de bağınız kopmuyor” şeklinde konuştu. Aradan 1 yıl geçmesine rağmen hâlâ Volkan Konak’ın şarkılarını dinleyemediğini belirten acılı eş, sesini duyduğu an ağlamaya başladığını da sözlerine ekledi.

Sizce gerçekten çok güçlü bağlar, fiziksel varlığın ötesine geçebilir mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri