📍14 Mart 2026 Cumartesi ve 15 Mart 2026 Pazar günleri, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ...

Bu hafta sonu, Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem yazılı sınavları cumartesi ve pazar günleri yapılacak. Sınavlar, iki gün boyunca toplam üç oturum halinde gerçekleştirilecek ve öğrenciler belirlenen saatlerde sınav merkezlerinde hazır bulunacak.

Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için düzenlenen 2. Dönem yazılı sınavları bu hafta sonu üç oturumda tamamlanacak. MEB takvimine göre sınav saatleri belirli bir plan dahilinde ilerleyecek.

İlk oturum, 14 Mart 2026 Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak. İkinci oturum ise yine aynı gün, 14 Mart 2026 Cumartesi saat 14.00'te yapılacak.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, 15 Mart Pazar günü de üç farklı sınav düzenlenecek. Pazar günü gerçekleştirilecek sınavlar, 2026-MEB-EKYS, 2026-TUS 1. Dönem ve 2026-STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem sınavları olarak açıklandı.

Bu hafta sonu sınava girecek adaylara başarılar dileriz. Siz bu sınavlardan hangisine hazırlanıyorsunuz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri