Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚨 20 Nisan'da Okullar Açık Mı? İşte Şehir Şehir Son Durum

✖ Kapat
Duyuru
✖ Kapat
Duyuru
📍 Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen silahlı okul saldırıları Türkiye'yi yasa boğdu. Saldırıların ardından eğitim camiasından peş peşe grev açıklamaları geldi. Yaşanan elim olayların ardından okullarda güvenlik önlemleri artırıldı.

Bu bağlamda öğrenciler ve veliler, yarın (20 Nisan 2026 Pazartesi) okulların açık olup olmayacağını sorgulamaya başladı. Peki 20 Nisan'da okullar var mı yok mu? Kahramanmaraş, Şanlıurfa, İstanbul, Ankara ve İzmir'de okullar açık mı?

Kahramanmaraş'ta okulların 20 Nisan'da tatil edileceğine dair henüz herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Konuyla ilgili yetkililerden bir bildirim yapılmadı.

Yaşanan olayların ardından eğitim camiasındaki sendikalar iki günlük grev kararı vermişti. Ancak 20 Nisan Pazartesi günü için herhangi bir tatil açıklaması bulunmuyor.

Konuyla ilgili il valilikleri ya da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bir açıklama gelmesi durumunda, bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak. Resmi bir duyuru yapılana kadar okulların açık olacağı değerlendiriliyor.

Sizce yaşanan bu üzücü olayların ardından, okullarda alınan güvenlik önlemleri yeterli mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri