Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚨 Bakan Tekin, Valiler ve İl Müdürleriyle Kritik Eğitim Toplantısı Yapacak

✖ Kapat
Duyuru
✖ Kapat
Duyuru
📍Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, video konferans sistemi üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek bir toplantıya katılacak. Bu önemli buluşmaya, Türkiye genelindeki valiler ve il milli eğitim müdürlükleri temsilcileri de iştirak edecek.

Toplantının ana gündem maddesini, okullar ve okul çevrelerinde alınması gereken tedbirlerin gözden geçirilmesi oluşturacak. Eğitim öğretim faaliyetlerinin güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için alınan ve alınacak olan önlemler masaya yatırılacak.

Yusuf Tekin başkanlığında yapılacak olan bu değerlendirme toplantısı, merkez ve taşra teşkilatı arasında eşgüdümü artırmayı hedefliyor. Toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılı sürecinde karşılaşılan durumlar da ele alınacak.

Sizce okul ve çevrelerindeki güvenlik önlemlerini artırmak için en öncelikli adım ne olmalı?
mustafa-ciftci-aa-2446399.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri