Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🏆 Bursaspor'dan Şampiyonluk Kampanyası: Taraftar ve İş İnsanları Tek Yürek

✖ Kapat
Duyuru
✖ Kapat
Duyuru
📍Bursaspor Yönetim Kurulu, şampiyonluk yolunda mücadele eden futbolcular ve teknik heyete dağıtılacak primlere yönelik kapsamlı bir kampanya başlattı. Başkan Enes Çelik, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonla kampanyanın detaylarını taraftar ve basın mensuplarıyla paylaştı.

Kampanyaya ilk büyük destek, eski başkanlardan Levent Kızıl ve Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kızıl’dan geldi. İkilinin kampanyaya 1 milyon lira ile katıldığını belirten Çelik, Bursaspor camiası adına teşekkürlerini iletti.

Ayrıca SYK Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş de 1 milyon lira katkıda bulunarak kampanyaya destek veren önemli isimler arasında yer aldı. Bu katkılar, kampanyanın başlangıcına önemli bir ivme kazandırdı.

Bursaspor şampiyonluk primi kampanyasına katılmak isteyen taraftarlar ve iş insanları için resmi hesap bilgileri kamuoyuyla paylaşıldı. Futbol takımının motivasyonunu artırmayı hedefleyen kampanya, geniş bir kesime hitap ediyor.

Kampanya kapsamında toplanan miktarların tamamı, şeffaf bir şekilde doğrudan teknik ekip ve oyuncu grubuna aktarılacak. Kulüp, bu hamle ile taraftar ve iş dünyasını yeşil-beyazlı ekibin başarısı için tek çatı altında toplamayı amaçlıyor.

Sizce bu tür prim kampanyaları takım performansını ve şampiyonluk şansını gerçekten artırır mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri