Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

⚽ Cesena Kalecisi Klinsmann'ın Boyun Omuru Kırıldı

✖ Kapat
Duyuru
✖ Kapat
Duyuru
📍İtalya Serie B takımlarından Cesena'nın kalesini koruyan ABD'li kaleci Jonathan Klinsmann, geçtiğimiz cumartesi günü oynanan maçta ciddi bir sakatlık yaşadı. Takımının Palermo deplasmanında oynadığı karşılaşmada sakatlanan file bekçisi, hastaneye kaldırıldı.

Maçın uzatma dakikalarında rakip bir oyuncuyla girdiği ikili mücadelede çarpışan 29 yaşındaki kaleci, saha içinde ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Eski futbolcu Jurgen Klinsmann'ın oğlu olan Jonathan'ın hastanede yapılan tetkiklerinde ciddi bir teşhis konuldu.

Yapılan tıbbi incelemeler sonucunda Jonathan Klinsmann'ın boyun omurunda kırık meydana geldiği tespit edildi. Sakatlığın ardından tedavi süreci başlayan tecrübeli kaleci, durumuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Klinsmann, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Maç sırasında omurgamda bir kırık meydana geldi ve bu beni bir süre sahalardan uzak tutacak" ifadelerini kullandı. Kaleci, açıklamasında kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

ABD'li oyuncu, "Cesena ve Palermo taraftarlarına, son birkaç gündür beni destekleyen arkadaşlarıma ve aileme teşekkür etmek istiyorum" diyerek minnet duygularını iletti. Bu sakatlık, sporcunun sezon içindeki performansını doğrudan etkileyecek.

Daha önce ABD Milli Takımı kadrosuna da çağrılan Jonathan Klinsmann, henüz resmi bir milli maçta forma giymemişti. Sporcu, şimdi ise boyun omurundaki kırık nedeniyle futbol sahalarından uzun bir süre uzak kalacak.

Sizce Jonathan Klinsmann, bu ciddi sakatlığın ardından eski performansına dönebilir mi?
rakibiyle-carpisan-kaleci-jonathan-klinsmannin-boyun-omuru-kirildi-lonx.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri