Kupa töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, bu zaferin Galatasaray için önemini vurguladı. Özbek, "Galatasaray için güzel bir gün. Galatasaray için aynı zamanda kupa mevsimi başladı. Dolayısıyla bu birinci kupamız, inşallah devam edecek" dedi.
Galatasaray Başkanı, konuşmasında taraftarların çok iyi bildiği bir sloganı da hatırlatarak, "Mayıslar Galatasaray'ındır" ifadesini kullandı. Özbek, bu büyük başarıda emeği geçen herkesi tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.
Dursun Özbek, gelecek sezona dair iddialı açıklamalar da yaptı. Önümüzdeki dönemde tüm branşlarda daha güçlü olmayı hedeflediklerini belirten Özbek, "Daha bitireceğimiz 1-2 iş var. İnşallah sezonu kupalarla tamamlamayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Özbek, camiaya teşekkürlerini ileterek sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray camiasına hayırlı olsun diyorum. Emeği geçen herkese, taraftara teşekkür ediyorum. İnşallah yeni kupalara diyorum. Diğer branşlarımız için de çok iddialıyız. Özellikle önümüzdeki yıldan itibaren diğer branşlarda da üzerine koya koya gideceğiz."
Özbek, bu başarıların arkasındaki temel dinamiklere de değinerek, "Camiada bütünlüğümüz var, sevgi iklimimiz var; bu kupalar da onların neticesi" diyerek sözlerini noktaladı.
Sizce Galatasaray, bu zaferin ardından diğer branşlarda da beklenen kupa başarılarını yakalayabilecek mi?