Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔍 MEB, Okuldaki Saldırıyı İncelemek İçin 4 Başmüfettiş Görevlendirdi

✖ Kapat
Duyuru
✖ Kapat
Duyuru
📍Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi'ndeki Ayser Çalık Ortaokulu'nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen menfur saldırının, maarif camiası başta olmak üzere milleti derinden sarsarak yasa boğduğu belirtildi.

Edinilen ilk bilgilere göre, söz konusu okulun bir öğrencisi tarafından okul içinde silahlı saldırı gerçekleştirildiği aktarıldı. Bakanlık açıklamasında, olayın ilk anından itibaren sürecin hassasiyetle takip edildiği ve gerekli tüm müdahalelerin ilgili birimlerce koordineli şekilde yürütüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki yetkililerin, olayı haber alır almaz bölgeye hareket ettiği bildirildi. Ayrıca, olayı tüm yönleriyle incelemek üzere 4 bakanlık başmüfettişi görevlendirilerek Kahramanmaraş iline yönlendirildi.

Bakanlık açıklamasının devamında, hastanelere sevk edilen ve tedavileri devam eden yaralılara acil şifalar temenni edildi. Yaşamlarını yitiren öğretmen ve öğrenciler için ise Allah'tan rahmet dilendi.

Menfur olaya ilişkin detaylı açıklamanın, ilerleyen süreçte kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi. Açıklama, "Başımız sağ olsun" ifadesiyle son buldu.

Bu tür olayların önlenmesi için eğitim camiasında alınması gereken ek tedbirler neler olabilir?
milli-egitim-bakanligi-aa-1959313.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri