Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔴 Vahşet Sonrası Yeni Adım: Okul Tabelası Yeni Binaya Taşındı

✖ Kapat
Duyuru
✖ Kapat
Duyuru
📍Kahramanmaraş'ta, geçtiğimiz günlerde İsa Aras Mersinli tarafından Ayser Çalık Ortaokulu'nda gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından, kent genelindeki okullarda eğitime iki gün ara verilmişti. Yaşanan bu olayın hemen sonrasında alınan karar, öğrenci ve veliler üzerinde derin bir etki yarattı.

Kahramanmaraş Valiliği, saldırının yaşandığı okulda eğitimin ne zaman başlayacağı konusunda bir açıklama yaptı. Valilik, Ayser Çalık Ortaokulu'nun, öğrencilerin psikolojik durumları ve velilerden gelen talepler doğrultusunda geçici olarak eğitim-öğretime kapatıldığını duyurdu.

Bu gelişmenin ardından, öğrencilerin nerede eğitim göreceğine ilişkin yeni bir karar alındı. Alınan kararla birlikte, Ayser Çalık Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin, Şehit Tebernuş Özler Ortaokulu binasında eğitimlerine devam etmesi uygun görüldü.

Şehit Tebernuş Özler Ortaokulu'nda gerekli hazırlıklar tamamlanırken, dikkat çeken bir hamle daha gerçekleştirildi. Görevliler, Ayser Çalık Ortaokulu yazılı tabelayı, öğrencilerin yeni eğitim göreceği bu okulun girişine astı.

Yeni okul binasında, öğrencilerin ikili eğitim modeli ile öğrenimlerini sürdüreceği bildirildi. Yapılan planlamaya göre, Ayser Çalık öğrencilerinin öğlenci grup olarak eğitim alacağı ve bu öğrencilerin sınıflarının da belirlendiği ifade edildi.

Sizce okullarda yaşanan bu tür acı olaylar sonrasında, öğrencilerin psikolojik sağlamlığını desteklemek için en etkili adımlar neler olmalıdır?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Geri